Kontakt os:
57 83 47 30

VESTSJÆLLANDS
LOKALE
EL-INSTALLATØR

BÅDE FOR PRIVATE OG
FOR ERHVERVSKUNDER

Profil - historien i billeder og korte træk

1972 - ELektrogården grundlægges af Bjarne Hansen
ELektrogården blev grundlagt af el-installatør Bjarne Hansen på Dr. Sellsvej i Dianalund. Udover at de 2 servicevogne og 2 medarbejdere kørte ud fra denne adresse, så boede Bjarne og hustruen Grete her samtidig med, at Grete solgte diverse el-artikler til borgerne i Dianalund.


1977 - 1. lærling udlært
Elektrogården har siden hen uddannet 38 svende. Vi tager ansvaret for at bibeholde en professionel stab af elektrikere i Danmark alvorligt, så derfor har vi lige siden medvirket konstruktivt i elektrikeruddannelsen.


1980 - liftudlejning
Byggekrisen gjorde at vi udvidede vores forretningsområde med 3 lifte til udlejning. Vi begyndte også at sælge varmepumper, hvilket idag er blevet en stor niche.


1985 - el-butik åbner
Salget af el-artikler gik rigtig godt. Derfor åbnede Bjarne og Grete en el-butik på Torvet i Dianalund, hvor Grete arbejdede indtil butikken lukkede, og hun takkede af på arbejdsmarkedet i 2008.

1989 - fra Dr. Sellsvej til Bakkevej
Efterhånden voksede ELektrogården sig ud af lokalerne på Dr. Sellsvej. Derfor flyttede firmaet til Bakkevej i Dianalund, så de ca. 10 medarbejdere fik mere plads at boltre sig på.


1994
- Carsten Hansen indtræder
Bjarne og Gretes søn, Carsten Hansen, havde netop afsluttet sin installatør-eksamen og blev hurtigt en aktiv del af forældrenes virksomhed. Det var starten på en ny og spændende epoke i ELektrogårdens historie og udvikling.


2002 - generationsskifte gennemføres
Med mange fantastiske erfaringer og oplevelser i bagagen overlod Bjarne styrepinden til Carsten i et vellykket generationsskifte.


2005 - nu også på Depotvej i Sorø
ELektrogården fortsatte den gode udvikling og voksede sig efterhånden større. Og med det store kundepotentiale i Sorø og fremtiden for øje, blev der oprettet en mindre afdeling på Depotvej i Sorø.


2008 - nu også på Metalvej i Sorø

For at styrke positionen som hele Vestsjællands el-installatør blev en større erhvervsgrund købt på Metalvej i Sorø.    


2010 - Bjarne Hansen takker af
Bjarne Hansen søger sit otium efter godt 40 år i el-branchen.


2011 - nyt og fremtidssikret hovedsæde bygges
I november 2011 samles hele ELektrogården i det nye hovedsæde på Metalvej i Sorø (lige ved siden af genbrugsstationen). Det nye hovedsæde rummer værksted, koldhal/varmhal, 6 kontorer, personalefaciliteter, showroom og konferencerum.

I nye topmoderne faciliteter vil de ca. 30 medarbejdere fortsætte med at give Vestsjællands bedste kvalitet og service til kunderne - altså primært i Vestsjælland, men servicevognene kører faktisk på det meste af Sjælland.

ELektrogården udfører opgaver for både private husstande samt små og store erhvervs- og industrikunder. Vores viden er hele tiden up-to-date, så alle kunder kan være helt sikre på, at løsningen er skræddersyet til deres behov og udført i aller højeste kvalitet.

2012 - Byggeriet er færdigt

De nye lokaler tages i brug, det er super dejligt at være samlet under et tag. 

2014 - Biografreklame der kører i Victoria Teatret