24 timers service

24 timers service

Akutte opstået problemer kræver oftest en hurtig indsats – døgnet rundt.

Vi har en effekt vagtordning, der er klar til at hjælpe dig 24/7.  Flere af vores kunder har bemærket effektiviteten af vores vagthold og har derfor indgået aftaler, hvor de trygt overlader bygninger og anlæg i vores hænder.

Sorø Kommune.

Pludselige skader og fejl efter normal arbejdstid, på bygninger der ejes af Sorø Kommune, varetages af vores vagthold.

Vi udbedrer selvfølgelig fejl på den elektriske installation, men også kritiske fejl på bygningerne varetages af os. I akutte tilfælde kontaktes vores vagttelefon på tlf. 57 83 47 30, hvor den vagthavende tager stilling til det videre forløb.

Eksempler på bygninger er børnehaver, skoler, sportshaller, plejeinstitutioner, rådhuse, biblioteker mv.

Banedanmark.

Fejl på overkørselsanlæg på togstrækningen Slagelse – Tølløse håndteres af vores montører døgnet rundt.

Oplever du fejl på et overkørselsanlæg, eksempelvis at bommene bliver nede, skal du kontakte politiet, der efterfølgende fejlmelder til rette instans.

Forsyning.

Vi udbedre fejl på elektriske installationer og maskinanlæg for en del forsyningsselskaber.

Elektricitet.

Oplever du fejl på forsyningen af el, kontakter du dit elselskab. Såfremt elselskabet beder dig kontakte en el-installatør, ringer du blot til vores vagttelefon 57 83 47 30, hvor vagthavende montør vil rådgive om et videre forløb.

Vand, gas m.m.

Har du eksempelvis problemer med vandforsyningen, kontakter du dit forsyningsselskab, der håndterer det videre forløb. Er det et vandværk vi har en aftale med, sørger de for at rekvirere den korrekte assistance.

Boligselskaber

Vi har aftaler med en del boligselskaber. Ved akutte fejl er det vigtigt, at du følger de retningslinjer dit boligselskab har udstedt. Det vil normalt være, at du skal ringe til boligselskabets vagttelefon.

Rekvirerer du selv en elektriker, er risikoen, at du selv kommer til at afholde udgiften.

 

Sikring og overvågning.

Vi installerer en del sikring, overvågning og adgangskontrol.

Har du et akut problem, skal du kontakte din kontrolcentral. Kontrolcentralen vil rådgive dig, eller sætte dig i forbindelse med en sikringsteknikker.

 

Kompetencer

Vi har værktøjet i orden

Hos Elektrogården bliver du mødt af kompetente medarbejdere. Vi går til opgaverne med overskud og optimisme, stor faglighed og mange års erfaring indenfor el- og vvs installationsopgaver.

Vi kommer på byggepladser og på renoveringsopgaver, vi servicerer og vedligeholder nyt og gammelt, og har du brug for en fremsynet samtale om dine løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer opgaver inden for:

  • El-installationer
  • VVS-installationer
  • Energi
  • Industri og automation
  • Service & vedligehold
  • Sikring & overvågning
  • Netværk & data 
Læs mere

Med 24-timers service bliver du aldrig ladt i stikken

Har du brug for hurtig hjælp, så kontakt os på telefon 5783 4730. Vi tager den døgnet rundt.
Elektriker eller VVS arbejde.

Læs mere

Et godt samarbejde handler om tillid

Derfor har vi en ret tæt relation med vores kunder. Vi skal være helt sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi ser det samme mål foran os. Vi har mange års erfaring på et marked, som bevæger sig med lynets hast og vi ved, hvor svært det kan være for vores kunder at have opmærksomhed på teknikken, når forretningen kører derudaf.
kontakt os, og vi løser opgaverne med vores kompetente medarbejdere, uanset om det er en elektriker, VVS, projektleder eller maskinmester du har brug for.

Læs mere

Vi arbejder aktivt
med bæredygtighed

Hos Elektrogården ønsker vi også at se ind i reduktionsarbejdet samtidig med, at vi udover de klimamæssige aspekter ligeledes har fokus på de sociale og ledelsesmæssige aspekter. Vi har som en start udarbejdet en ESG-rapport i Valified for regnskabsåret 22/23. 
I 2024 vil vi se meget mere ind i arbejdet og få udarbejdet en handleplan, som er skræddersyet til vores virksomhed.

Se rapporten

Video

Se vores video, og få et hurtigt overblik over nogle af vores kompetenceområder.

Uanset om det er en elektriker eller VVS du har brug for, står vi til rådighed.

Se video