Industri & Automation

Vores arbejde
er en succes ...

– når vores kunder ikke tænker på os

Vores industriafdeling er jeres professionelle samarbejdspartner med hensyn til maskiner, automatiske anlæg og power-distribution.

Vi udfører alt inden for projektering, udførsel og dokumentation og I har kontinuerlig kontakt til samme projektleder gennem hele jeres projekt.

Service og sikkerhed

Vi ved godt, at vores kunder betragter vores arbejde som bedst, når I ikke ser noget til os. Gennemtænkte løsninger giver jeres virksomhed ro til at gøre det, I er gode til, og I kan trygt overlade teknikken til os. Vi holder øje med jer, og betragter service og eftersyn som en naturlig del af opgaven.

Alle brancher

Vi bygger styringssystemer til blandt andet procesindustrien, produktionsvirksomheder, korn og foderstof, maskinbygning, træbearbejdning og vandbehandlingsanlæg. Vi tilpasser løsninger til hver enkelt kundes behov, for hos os er hver eneste løsning unik.

Carsten Hansen

Carsten Hansen

Direktør / El-Installatør
5824 2731
ch@elektrogaarden.dk

Jan Nielsen

Jan Nielsen

Projektleder Ringsted
2249 1006
jni@elektrogaarden.dk

Emil Bang Hansen

Emil Bang Hansen

El-Installatør / Maskinmester / GVS-mesterudd. / Projektleder
5824 2730
ebh@elektrogaarden.dk

Vi har værktøjet i orden

Hos Elektrogården bliver du mødt af kompetente medarbejdere. Vi går til opgaverne med overskud og optimisme, stor faglighed og mange års erfaring indenfor el- og vvs installationsopgaver.

Vi kommer på byggepladser og på renoveringsopgaver, vi servicerer og vedligeholder nyt og gammelt, og har du brug for en fremsynet samtale om dine løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer opgaver inden for:

  • El-installationer
  • VVS-installationer
  • Energi
  • Industri og automation
  • Service & vedligehold
  • Sikring & overvågning
  • Netværk & data 
Læs mere

Med 24-timers service bliver du aldrig ladt i stikken

Har du brug for hurtig hjælp, så kontakt os på telefon 5783 4730. Vi tager den døgnet rundt.
Elektriker eller VVS arbejde.

Læs mere

Et godt samarbejde handler om tillid

Derfor har vi en ret tæt relation med vores kunder. Vi skal være helt sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi ser det samme mål foran os. Vi har mange års erfaring på et marked, som bevæger sig med lynets hast og vi ved, hvor svært det kan være for vores kunder at have opmærksomhed på teknikken, når forretningen kører derudaf.
kontakt os, og vi løser opgaverne med vores kompetente medarbejdere, uanset om det er en elektriker, VVS, projektleder eller maskinmester du har brug for.

Læs mere

Vi arbejder aktivt
med bæredygtighed

Hos Elektrogården ønsker vi også at se ind i reduktionsarbejdet samtidig med, at vi udover de klimamæssige aspekter ligeledes har fokus på de sociale og ledelsesmæssige aspekter. Vi har som en start udarbejdet en ESG-rapport i Valified for regnskabsåret 22/23. 
I 2024 vil vi se meget mere ind i arbejdet og få udarbejdet en handleplan, som er skræddersyet til vores virksomhed.

Se rapporten

Video

Se vores video, og få et hurtigt overblik over nogle af vores kompetenceområder.

Uanset om det er en elektriker eller VVS du har brug for, står vi til rådighed.

Se video