Service & Vedligehold

Vores service
giver jer arbejdsro

og tid til at fokusere
på jeres strategiske mål

Vi kigger forbi og tjekker at alt er som det skal være, og vi sikrer, at el-installationerne lever op til relevante lovkrav og sikkerhedsforskrifter. En fast serviceaftale kan indebære, at vi gennemfører årlige eftersyn og på den måde tager problemerne i opløbet. Det gør vi på alle typer virksomheder, blandt andet uddannelses-institutioner og infrastrukturselskaber.

Tæt samarbejde 

Vi sørger for at samarbejde med relevante medarbejdere hos de virksomheder vi udfører service for. Vi sender den samme medarbejder hver gang så vi sikrer, at relationerne styrkes. 

Kabelsøgning

Vi udfører også kabelsøgning i jord. Hvis du fx skal have gravet ud til en ny carport, er det en god idé at vide, hvor kablerne ligger inden gravearbejdet begynder.

Vi kan finde alle typer kabler, se hvor dybt de ligger i jorden og opmærke dem, så gravemaskinen præcis ved, hvor man skal passe på kabler.

Hvis skaden er sket, kan vi også finde frem til præcis det sted på kablet, hvor der er et brud - og vel og mærke uden at grave ned til hele kablet.

Vi har også udstyr til berøringsfrit at bestemme kablers udgangspunkt i gruppetavler, så du kan undgå afbrydelser af forkerte grupper.

Termografering 

Med vores termograferingsudstyr gennemgår vi alle typer elinstallationer for at sikre os, at der ikke er et nedbrud på vej. Konstateres der unormale temperaturer i en el-installation, kan det være tegn på kommende problemer. Det er forebyggelse, der betaler sig – både i kroner og ører og for jeres nattesøvn.

Fordelene ved el termografering er, at vi kan finde og forebygge fejl på din el-tavle, så din virksomhed kan fortsætte produktionen eller lignende, uden skader. En el termografering viser bl.a. ledninger, kabler og komponenter, som er overbelastede på el-tavlen. Vi kan også se, hvis der er dårlige forbindelser eller presninger.

Ud fra termografirapporten kan vi fortælle, hvilke dele af installationen, der er faretruende. Det er derfor en god idé at få foretaget et jævnligt tjek, hvis din el-tavle er på overarbejde. Vi anbefaler at få foretaget en årlig el termografering, så det bliver en almindelig, forebyggende vedligeholdelse.

 

Termografering
Carsten Hansen

Carsten Hansen

Direktør / El-Installatør
5824 2731
ch@elektrogaarden.dk

Niels-Erik Jespersen

Niels-Erik Jespersen

Salgskonsulent, El-Installatør
5824 2734
nj@elektrogaarden.dk

Jan Nielsen

Jan Nielsen

Projektleder Ringsted
2249 1006
jni@elektrogaarden.dk

Emil Bang Hansen

Emil Bang Hansen

El-Installatør / Maskinmester / GVS-mesterudd. / Projektleder
5824 2730
ebh@elektrogaarden.dk

Birgit Jensen

Birgit Jensen

Servicekoordinator, Sorø
5824 2738
bj@elektrogaarden.dk

Susanne Christoffersen

Susanne Christoffersen

Servicekoordinator, Ringsted
2249 1009
sc@elektrogaarden.dk

Vi har værktøjet i orden

Hos Elektrogården bliver du mødt af kompetente medarbejdere. Vi går til opgaverne med overskud og optimisme, stor faglighed og mange års erfaring indenfor el- og vvs installationsopgaver.

Vi kommer på byggepladser og på renoveringsopgaver, vi servicerer og vedligeholder nyt og gammelt, og har du brug for en fremsynet samtale om dine løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer opgaver inden for:

  • El-installationer
  • VVS-installationer
  • Energi
  • Industri og automation
  • Service & vedligehold
  • Sikring & overvågning
  • Netværk & data 
Læs mere

Med 24-timers service bliver du aldrig ladt i stikken

Har du brug for hurtig hjælp, så kontakt os på telefon 5783 4730. Vi tager den døgnet rundt.

Læs mere

Et godt samarbejde handler om tillid

Derfor har vi en ret tæt relation med vores kunder. Vi skal være helt sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi ser det samme mål foran os. Vi har mange års erfaring på et marked som bevæger sig med lynets hast og vi ved, hvor svært det kan være for vores kunder at have opmærksomhed på teknikken, når forretningen kører derudaf.

Læs mere

Vi arbejder aktivt
med bæredygtighed

Hos Elekektrogården ønsker vi også at se ind i reduktionsarbejdet samtidig med, at vi udover de klimamæssige aspekter ligeledes har fokus på de sociale og ledelsesmæssige aspekter. Vi har som en start udarbejdet en ESG-rapport i Valified for regnskabsåret 22/23. 
I 2024 vil vi se meget mere ind i arbejdet og få udarbejdet en handleplan, som er skræddersyet til vores virksomhed.

Se rapporten

Video

Se vores video, og få et hurtigt overblik over nogle af vores kompetenceområder.

Se video