Netværk & Data

Vi skaber sammenhæng

og bygger fællesskaber
gennem jeres netværk

Netværk er livsnerven i enhver organisation. Vi kobler, kabler og koordinerer netværk på tværs af jeres bygninger og afdelinger, og vi sørger for, at I er klædt på til fremtiden, mens I er i fuld gang med at håndtere nutiden.

Vi skaber overblik

Der findes mange former for distribution af netværk. Vi rådgiver naturligvis i jeres valg af netværkstyper, og vi bidrager gerne ved projekteringen af netværket.

Konstant udvikling

I får vores bedste fif fra virkelighedens verden. Vi holder jer opdateret med de nyeste løsninger i takt med udviklingen og jeres forandrede behov. 

Uanset om kravet er en fiberløsning, en traditionel kobberløsning eller et trådløst net, finder vi med sikkerhed det rigtige produkt til jeres virksomhed. 

Jan Nielsen

Jan Nielsen

Projektleder Ringsted
2249 1006
jni@elektrogaarden.dk

Vi har værktøjet i orden

Hos Elektrogården bliver du mødt af kompetente medarbejdere. Vi går til opgaverne med overskud og optimisme, stor faglighed og mange års erfaring indenfor el- og vvs installationsopgaver.

Vi kommer på byggepladser og på renoveringsopgaver, vi servicerer og vedligeholder nyt og gammelt, og har du brug for en fremsynet samtale om dine løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer opgaver inden for:

  • El-installationer
  • VVS-installationer
  • Energi
  • Industri og automation
  • Service & vedligehold
  • Sikring & overvågning
  • Netværk & data 
Læs mere

Med 24-timers service bliver du aldrig ladt i stikken

Har du brug for hurtig hjælp, så kontakt os på telefon 5783 4730. Vi tager den døgnet rundt.
Elektriker eller VVS arbejde.

Læs mere

Et godt samarbejde handler om tillid

Derfor har vi en ret tæt relation med vores kunder. Vi skal være helt sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi ser det samme mål foran os. Vi har mange års erfaring på et marked, som bevæger sig med lynets hast og vi ved, hvor svært det kan være for vores kunder at have opmærksomhed på teknikken, når forretningen kører derudaf.
kontakt os, og vi løser opgaverne med vores kompetente medarbejdere, uanset om det er en elektriker, VVS, projektleder eller maskinmester du har brug for.

Læs mere

Vi arbejder aktivt
med bæredygtighed

Hos Elektrogården ønsker vi også at se ind i reduktionsarbejdet samtidig med, at vi udover de klimamæssige aspekter ligeledes har fokus på de sociale og ledelsesmæssige aspekter. Vi har som en start udarbejdet en ESG-rapport i Valified for regnskabsåret 22/23. 
I 2024 vil vi se meget mere ind i arbejdet og få udarbejdet en handleplan, som er skræddersyet til vores virksomhed.

Se rapporten

Video

Se vores video, og få et hurtigt overblik over nogle af vores kompetenceområder.

Uanset om det er en elektriker eller VVS du har brug for, står vi til rådighed.

Se video