Niløse Kirke

Niløse Kirke

Elisabeth Sparre Aagerup medlem af menighedsrådet og formand for bygge- og restaureringsudvalget i Niløse Kirke. Om samarbejdet med Elektrogården fortæller hun:

"Vi er meget tilfredse med Elektrogårdens arbejde i Niløse Kirke. Opgaven har stillet store krav til samarbejde og tværfaglig forståelse, og medarbejderne fra Elektrogården har udført arbejdet med største omhu og til tiden.
Niløse Kirke har undergået en gennemgribende restaurering hvor murere, tømrere, kunstnere og arkitekt har arbejdet sammen i omkring ni måneder, og det har på alle måder været et flot teamarbejde, som også Elektrogården har deltaget aktivt i.
Elektrogården har opsat spotlys på den smukke nye altertavle, sørget for nye lysekroner i kirken og installeret varme under sæderne i samarbejde med Kamp Kirkevarme. Elektrogården har deltaget og bidraget på byggemøderne med deres ekspertise og overblik til gavn for det samlede resultat.

I menighedsrådet har vi arbejdet intenst med denne restaurering i fire år, og vi er taknemmelige for at Elektrogården, som er vores samarbejdspartner gennem mange år, har løst opgaven for os."

Kompetencer

Vi har værktøjet i orden

Hos Elektrogården bliver du mødt af kompetente medarbejdere. Vi går til opgaverne med overskud og optimisme, stor faglighed og mange års erfaring indenfor el- og vvs installationsopgaver.

Vi kommer på byggepladser og på renoveringsopgaver, vi servicerer og vedligeholder nyt og gammelt, og har du brug for en fremsynet samtale om dine løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer opgaver inden for:

  • El-installationer
  • VVS-installationer
  • Energi
  • Industri og automation
  • Service & vedligehold
  • Sikring & overvågning
  • Netværk & data 
Læs mere

Med 24-timers service bliver du aldrig ladt i stikken

Har du brug for hurtig hjælp, så kontakt os på telefon 5783 4730. Vi tager den døgnet rundt.
Elektriker eller VVS arbejde.

Læs mere

Et godt samarbejde handler om tillid

Derfor har vi en ret tæt relation med vores kunder. Vi skal være helt sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi ser det samme mål foran os. Vi har mange års erfaring på et marked, som bevæger sig med lynets hast og vi ved, hvor svært det kan være for vores kunder at have opmærksomhed på teknikken, når forretningen kører derudaf.
kontakt os, og vi løser opgaverne med vores kompetente medarbejdere, uanset om det er en elektriker, VVS, projektleder eller maskinmester du har brug for.

Læs mere

Vi arbejder aktivt
med bæredygtighed

Hos Elektrogården ønsker vi også at se ind i reduktionsarbejdet samtidig med, at vi udover de klimamæssige aspekter ligeledes har fokus på de sociale og ledelsesmæssige aspekter. Vi har som en start udarbejdet en ESG-rapport i Valified for regnskabsåret 22/23. 
I 2024 vil vi se meget mere ind i arbejdet og få udarbejdet en handleplan, som er skræddersyet til vores virksomhed.

Se rapporten

Video

Se vores video, og få et hurtigt overblik over nogle af vores kompetenceområder.

Uanset om det er en elektriker eller VVS du har brug for, står vi til rådighed.

Se video