WPTO A/S

WPTO A/S

Gnidningsfrit samarbejde

Ole Petersen er ejendomsudvikler i sit firma WPTO A/S og fast kunde hos Elektrogården. Han er en af de kunder, der er fulgt med fra KL Teknik i Ringsted, for hvorfor skifte et tandhjul, som kører godt?
-Vi har et rigtig godt samarbejde, de ved godt, at jeg gerne vil have, at det er de samme medarbejdere der kommer ud og laver ting for mig, sådan har det altid  været, og det sætter jeg stor pris på, fortæller Ole Petersen.
Han har renoveret flere ejendomme i Ringsted, senest Torvet 10, som får den helt store tur.

 

Følger med hele vejen

-Vi sætter i stand i god kvalitet, faktisk lidt som hvis vi selv skulle bo der, fortæller han, og her spiller underleverandørerne også en vigtig rolle.

-Det er en fordel for både mig og Elektrogården, at medarbejderne er med fra starten og får lov at følge arbejdet til dørs, mener Ole Petersen. På den måde lærer vi hinanden at kende, vores samarbejde bygger på tillid og en lang historik, siger han.

Ole Petersen har ikke rigtig mærket noget til sammenlægningen af KL Teknik, Th. & Rasmussen og Elektrogården.

-Jo, bilerne har fået en anden farve, men ellers er alt som det plejer, slutter han.

Kompetencer

Vi har værktøjet i orden

Hos Elektrogården bliver du mødt af kompetente medarbejdere. Vi går til opgaverne med overskud og optimisme, stor faglighed og mange års erfaring indenfor el- og vvs installationsopgaver.

Vi kommer på byggepladser og på renoveringsopgaver, vi servicerer og vedligeholder nyt og gammelt, og har du brug for en fremsynet samtale om dine løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer opgaver inden for:

  • El-installationer
  • VVS-installationer
  • Energi
  • Industri og automation
  • Service & vedligehold
  • Sikring & overvågning
  • Netværk & data 
Læs mere

Med 24-timers service bliver du aldrig ladt i stikken

Har du brug for hurtig hjælp, så kontakt os på telefon 5783 4730. Vi tager den døgnet rundt.
Elektriker eller VVS arbejde.

Læs mere

Et godt samarbejde handler om tillid

Derfor har vi en ret tæt relation med vores kunder. Vi skal være helt sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi ser det samme mål foran os. Vi har mange års erfaring på et marked, som bevæger sig med lynets hast og vi ved, hvor svært det kan være for vores kunder at have opmærksomhed på teknikken, når forretningen kører derudaf.
kontakt os, og vi løser opgaverne med vores kompetente medarbejdere, uanset om det er en elektriker, VVS, projektleder eller maskinmester du har brug for.

Læs mere

Vi arbejder aktivt
med bæredygtighed

Hos Elektrogården ønsker vi også at se ind i reduktionsarbejdet samtidig med, at vi udover de klimamæssige aspekter ligeledes har fokus på de sociale og ledelsesmæssige aspekter. Vi har som en start udarbejdet en ESG-rapport i Valified for regnskabsåret 22/23. 
I 2024 vil vi se meget mere ind i arbejdet og få udarbejdet en handleplan, som er skræddersyet til vores virksomhed.

Se rapporten

Video

Se vores video, og få et hurtigt overblik over nogle af vores kompetenceområder.

Uanset om det er en elektriker eller VVS du har brug for, står vi til rådighed.

Se video