Nyansat vækstpilot

Nyansat vækstpilot

Vi har hos Elektrogården påbegyndt et samarbejde med Camilla Stuntz, som pr. 02.01.2024 er blevet ansat i virksomheden. Camilla er vores nye vækstpilot og skal hjælpe os med udviklingsområder i virksomheden i takt med at vi vokser og der stilles flere krav.

Udviklingsopgaven omfatter flere arbejdsområder og består overordnet i at indtænke nye strategier og processer for områderne. Vi ønsker at følge udviklingen og have større opmærksomhed på den grønne omstilling i virksomheden, både med fokus på miljø og klimamæssige forhold, sociale forhold og ledelsesmæssige forhold. Vi ønsker at videreudvikle og nytænke vores procedure både inden for administrative og projektrelaterede opgaver og har stor fokus på at disse opgaver vægter lige højt i en travl hverdag, da dette samtidig kan give mere tid til, at de medarbejdere - som på nuværende tidspunkt bemander opgaverne - får tid til at arbejde med opgaver indenfor deres kompetencer, så vores kunder og samarbejdspartnere fortsat får den betjening de fortjener. Vi ønsker samtidig en større opmærksomhed på arbejdsmiljø med henblik på at mindske, eller helt undgå skader og udvikling af risikovurderinger og afhjælpende foranstaltninger.

Elektrogården er fortsat en virksomhed i vækst og vi render stærkt, hvorfor vi ligeledes har stor bevågenhed på at synliggøre virksomheden for tiltrækning af nye medarbejdere.

Udviklingsopgaverne løber frem til den 22.07.2024 og vi glæder os til at opstarte og indføre resultaterne. Efterfølgende er planen selvfølgelig at Camilla fortsætter sit arbejde i virksomheden. 

Kompetencer

Vi har værktøjet i orden

Hos Elektrogården bliver du mødt af kompetente medarbejdere. Vi går til opgaverne med overskud og optimisme, stor faglighed og mange års erfaring indenfor el- og vvs installationsopgaver.

Vi kommer på byggepladser og på renoveringsopgaver, vi servicerer og vedligeholder nyt og gammelt, og har du brug for en fremsynet samtale om dine løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer opgaver inden for:

  • El-installationer
  • VVS-installationer
  • Energi
  • Industri og automation
  • Service & vedligehold
  • Sikring & overvågning
  • Netværk & data 
Læs mere

Med 24-timers service bliver du aldrig ladt i stikken

Har du brug for hurtig hjælp, så kontakt os på telefon 5783 4730. Vi tager den døgnet rundt.

Læs mere

Et godt samarbejde handler om tillid

Derfor har vi en ret tæt relation med vores kunder. Vi skal være helt sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi ser det samme mål foran os. Vi har mange års erfaring på et marked som bevæger sig med lynets hast og vi ved, hvor svært det kan være for vores kunder at have opmærksomhed på teknikken, når forretningen kører derudaf.

Læs mere

Følg os på
Facebook

Like vores Facebookside og hør de gode historier før alle andre.

Følg os

Video

Se vores video, og få et hurtigt overblik over nogle af vores kompetenceområder.

Se video