CSR

CSR

Elektrogården Sorø ApS. støtter lokale foreninger og enkelt-personer i deres stræben efter at opnå deres drømme og ambitioner indenfor deres sportsgren eller interesseområde. Det gør vi, fordi vi tror på stærke viljer og fordi vi selv er en del af lokalsamfundet som vi aktivt ønsker at støtte og udvikle.

Elektrogården påtager sig ligeledes et socialt ansvar for uddannelse af unge mennesker til både elektriker og VVS'er. Vi har kontinuerligt ti lærlinge, som er under uddannelse og oplæring i 4 - 5 år. Derudover tager vi praktikanter ind som får mulighed for at snuse til en mulig uddannelsesvej. Vi ser det som vores ansvar at motivere de unge til et godt uddannelsesvalg, og vi gør hvad vi kan, for at give dem gode muligheder for læring i en udviklingsorienteret branche.

For at skabe interesse og vække unges lyst til at tage en erhvervsuddannelse deltager Elektrogården i Sorø job og uddannelsesmesse for folkeskoleelever fra 7-8 klasse.   

Kompetencer

Vi har værktøjet i orden

Hos Elektrogården bliver du mødt af kompetente medarbejdere. Vi går til opgaverne med overskud og optimisme, stor faglighed og mange års erfaring indenfor el- og vvs installationsopgaver.

Vi kommer på byggepladser og på renoveringsopgaver, vi servicerer og vedligeholder nyt og gammelt, og har du brug for en fremsynet samtale om dine løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer opgaver inden for:

  • El-installationer
  • VVS-installationer
  • Energi
  • Industri og automation
  • Service & vedligehold
  • Sikring & overvågning
  • Netværk & data 
Læs mere

Med 24-timers service bliver du aldrig ladt i stikken

Har du brug for hurtig hjælp, så kontakt os på telefon 5783 4730. Vi tager den døgnet rundt.
Elektriker eller VVS arbejde.

Læs mere

Et godt samarbejde handler om tillid

Derfor har vi en ret tæt relation med vores kunder. Vi skal være helt sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi ser det samme mål foran os. Vi har mange års erfaring på et marked, som bevæger sig med lynets hast og vi ved, hvor svært det kan være for vores kunder at have opmærksomhed på teknikken, når forretningen kører derudaf.
kontakt os, og vi løser opgaverne med vores kompetente medarbejdere, uanset om det er en elektriker, VVS, projektleder eller maskinmester du har brug for.

Læs mere

Vi arbejder aktivt
med bæredygtighed

Hos Elektrogården ønsker vi også at se ind i reduktionsarbejdet samtidig med, at vi udover de klimamæssige aspekter ligeledes har fokus på de sociale og ledelsesmæssige aspekter. Vi har som en start udarbejdet en ESG-rapport i Valified for regnskabsåret 22/23. 
I 2024 vil vi se meget mere ind i arbejdet og få udarbejdet en handleplan, som er skræddersyet til vores virksomhed.

Se rapporten

Video

Se vores video, og få et hurtigt overblik over nogle af vores kompetenceområder.

Uanset om det er en elektriker eller VVS du har brug for, står vi til rådighed.

Se video