Samarbejde med Xalc ApS

Samarbejde med Xalc ApS

Xalc har lavet dette opslag på LinkedIn

BEDRE OVERBLIK, BILLIGERE INDKØB – HØJERE PRODUKTIVITET

Elektrogården i Sorø og Ringsted benytter Xalcs tre online-moduler til kontrol af indkøbspriser, udarbejdelse af tilbud og projektstyring.
 
- Med TjekPris-modulet kan vi sammenligne priser på de enkelte indkøb hos grossisterne, og Xalc Tilbud og Projektstyring giver os et langt klarere overblik over de henholdsvis de mindre opgaver og de store entrepriser, herunder materialeforbruget undervejs i projekterne. Og tilsammen udgør begge moduler et helt referenceværk, hvor vi kan slå tilbage og se, hvordan vi tidligere har håndteret tilbud, som dem vi lige nu sidder med, siger Emil Bang Hansen.
 
Emil er tredje generation i el-installatør- og VVS-virksomheden Elektrogården med afdelinger i Sorø og Ringsted. Virksomheden beskæftiger 55 medarbejdere og udfører hovedsagelig opgaver for det professionelle marked. De har haft glæde af Xalcs Koncermodul i nu godt halvandet år.
 
- Vi har ikke regnet på, hvad vi sparer af manpower eller på indkøb. I stedet får vi langt flere tilbud ud over rampen og vinder flere opgaver, siger Emil. – Vi har simpelthen effektiviseret vores forretning.

Kompetencer

Vi har værktøjet i orden

Hos Elektrogården bliver du mødt af kompetente medarbejdere. Vi går til opgaverne med overskud og optimisme, stor faglighed og mange års erfaring indenfor el- og vvs installationsopgaver.

Vi kommer på byggepladser og på renoveringsopgaver, vi servicerer og vedligeholder nyt og gammelt, og har du brug for en fremsynet samtale om dine løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer opgaver inden for:

  • El-installationer
  • VVS-installationer
  • Energi
  • Industri og automation
  • Service & vedligehold
  • Sikring & overvågning
  • Netværk & data 
Læs mere

Med 24-timers service bliver du aldrig ladt i stikken

Har du brug for hurtig hjælp, så kontakt os på telefon 5783 4730. Vi tager den døgnet rundt.
Elektriker eller VVS arbejde.

Læs mere

Et godt samarbejde handler om tillid

Derfor har vi en ret tæt relation med vores kunder. Vi skal være helt sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi ser det samme mål foran os. Vi har mange års erfaring på et marked, som bevæger sig med lynets hast og vi ved, hvor svært det kan være for vores kunder at have opmærksomhed på teknikken, når forretningen kører derudaf.
kontakt os, og vi løser opgaverne med vores kompetente medarbejdere, uanset om det er en elektriker, VVS, projektleder eller maskinmester du har brug for.

Læs mere

Vi arbejder aktivt
med bæredygtighed

Hos Elektrogården ønsker vi også at se ind i reduktionsarbejdet samtidig med, at vi udover de klimamæssige aspekter ligeledes har fokus på de sociale og ledelsesmæssige aspekter. Vi har som en start udarbejdet en ESG-rapport i Valified for regnskabsåret 22/23. 
I 2024 vil vi se meget mere ind i arbejdet og få udarbejdet en handleplan, som er skræddersyet til vores virksomhed.

Se rapporten

Video

Se vores video, og få et hurtigt overblik over nogle af vores kompetenceområder.

Uanset om det er en elektriker eller VVS du har brug for, står vi til rådighed.

Se video