Legat til Villy

Legat til Villy

Stort skulderklap til Villy Ulvedal Jensen som er voksenlærling her hos Elektrogården. Han blev noget overrasket, da han fik et legat på kr. 20.000,-. Vi havde, uden at Villy vidste det, ansøgt Kalundborgegnens Erhvervsråds midler, der er doneret af Bent O. Jørgensens Fond. Villy har stor tilknytning til Kalundborg Kommune, da han bor i Ubby og har drevet bagerforretning derfra i mange år. Som 48 årig kastede Villy sig ud i noget helt nyt, lukkede bagerforretningen og gik i gang med at uddanne sig til elektriker. Uddannelsen tager 4 år, hvor han løbende er på skole på EUC i Holbæk, og i praktikperioden har han arbejdet en del på et projekt på Lundebo i Dianalund. Villy har 2 børn på 8 og 10 år og hans kone er også i gang med en uddannelse. Det synes vi er super sejt og er rigtig glade på Villys vegne. I april 2019 bliver Villy udlært. Stort tillykke til Villy med legatet.

Kompetencer

Vi har værktøjet i orden

Hos Elektrogården bliver du mødt af kompetente medarbejdere. Vi går til opgaverne med overskud og optimisme, stor faglighed og mange års erfaring indenfor el- og vvs installationsopgaver.

Vi kommer på byggepladser og på renoveringsopgaver, vi servicerer og vedligeholder nyt og gammelt, og har du brug for en fremsynet samtale om dine løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer opgaver inden for:

  • El-installationer
  • VVS-installationer
  • Energi
  • Industri og automation
  • Service & vedligehold
  • Sikring & overvågning
  • Netværk & data 
Læs mere

Med 24-timers service bliver du aldrig ladt i stikken

Har du brug for hurtig hjælp, så kontakt os på telefon 5783 4730. Vi tager den døgnet rundt.

Læs mere

Et godt samarbejde handler om tillid

Derfor har vi en ret tæt relation med vores kunder. Vi skal være helt sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi ser det samme mål foran os. Vi har mange års erfaring på et marked som bevæger sig med lynets hast og vi ved, hvor svært det kan være for vores kunder at have opmærksomhed på teknikken, når forretningen kører derudaf.

Læs mere

Følg os på
Facebook

Like vores Facebookside og hør de gode historier før alle andre.

Følg os

Video

Se vores video, og få et hurtigt overblik over nogle af vores kompetenceområder.

Se video