Julehilsen 2023

Julehilsen 2023

Kære kunder, samarbejdspartnere og leverandører

Vi ønsker jer en rigtig glædelig jul.

Vi kan se tilbage på året der er gået, hvor der er rigtig meget at glæde os over. 

Mange spændende projekter og opgaver er blevet løst.  

Blandt vores gode og trofaste medarbejdere, har året budt på mange jubilæer - 10, 20, 30, 35 og 45 år. 

Vi er rigtig stolte af og glade for den høje anciennitet og brede skare af medarbejdere i alle aldersgrupper lige fra 16 til 70 år. 

Der er pt. 15 lærlinge som har deltaget i forskellige arrangementer igennem Sorø Erhvervs lærlingenetværk. Uddannelsesmesse, fodboldturnering samt rundvisning på ASA Lift.  

 Mikkel har været med til Skills, og Sofie har fået tildelt Sorø Erhvervs elev- og lærlingepris her i november, og der er blevet udlært 3 lærlinge i løbet af året. 

I april overtog Elektrogården Sønderup Smedie og VVS og det har været en stor succes, og givet meget aktivitet og arbejde både på el og vvs delen.  

Vi ser frem til et nyt år 2024 med positive tanker, og glæder os til at tage fat i nye spændende opgaver og projekter for alle vores gode loyale kunder. 

Godt nytår til alle. 

Kompetencer

Vi har værktøjet i orden

Hos Elektrogården bliver du mødt af kompetente medarbejdere. Vi går til opgaverne med overskud og optimisme, stor faglighed og mange års erfaring indenfor el- og vvs installationsopgaver.

Vi kommer på byggepladser og på renoveringsopgaver, vi servicerer og vedligeholder nyt og gammelt, og har du brug for en fremsynet samtale om dine løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer opgaver inden for:

  • El-installationer
  • VVS-installationer
  • Energi
  • Industri og automation
  • Service & vedligehold
  • Sikring & overvågning
  • Netværk & data 
Læs mere

Med 24-timers service bliver du aldrig ladt i stikken

Har du brug for hurtig hjælp, så kontakt os på telefon 5783 4730. Vi tager den døgnet rundt.
Elektriker eller VVS arbejde.

Læs mere

Et godt samarbejde handler om tillid

Derfor har vi en ret tæt relation med vores kunder. Vi skal være helt sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi ser det samme mål foran os. Vi har mange års erfaring på et marked, som bevæger sig med lynets hast og vi ved, hvor svært det kan være for vores kunder at have opmærksomhed på teknikken, når forretningen kører derudaf.
kontakt os, og vi løser opgaverne med vores kompetente medarbejdere, uanset om det er en elektriker, VVS, projektleder eller maskinmester du har brug for.

Læs mere

Vi arbejder aktivt
med bæredygtighed

Hos Elektrogården ønsker vi også at se ind i reduktionsarbejdet samtidig med, at vi udover de klimamæssige aspekter ligeledes har fokus på de sociale og ledelsesmæssige aspekter. Vi har som en start udarbejdet en ESG-rapport i Valified for regnskabsåret 22/23. 
I 2024 vil vi se meget mere ind i arbejdet og få udarbejdet en handleplan, som er skræddersyet til vores virksomhed.

Se rapporten

Video

Se vores video, og få et hurtigt overblik over nogle af vores kompetenceområder.

Uanset om det er en elektriker eller VVS du har brug for, står vi til rådighed.

Se video