Sofie udlært

Sofie udlært

Nyudlært Elektriker

I dag d. 09.02.2024 kan Sofie kalde sig udlært Elektriker.

Det blev i går – vanen tro – fejret med pølser på grillen og lidt at skylle ned med.

Sofie er lærling nr. 60 i rækken af udlærte lærlinge ved Elektrogården.

Sofie er en dygtig og flittig medarbejder, som går til nye udfordringer med lyst og gå-på-mod og så er hun vellidt blandt sine kollegaer. Sofie er meget smilende, glad og har et højt humør. Sidst men ikke mindst skal det også bemærkes, at hun som den eneste har modtaget lærlingeprisen i Sorø Kommune.

Det er med glæde, at vi har aftalt at du fortsætter her i firmaet og b.la. hjælper os på det sikringstekniske område. Det skal nok blive godt!

Tillykke med din vellykkede gennemførelse af elektrikeruddannelsen. Må din karriere fortsætte med at skinne lyst som et lys i mørket, og må du forblive en inspiration for alle omkring dig.

Hjemme hos Sofies forældre er der også enighed om at Sofie har gjort det godt og der er blevet hængt et stort, fint banner op i haven, som kan ses når man kører forbi. Tak til Frank Boss for det fine billede.

Banner
Carsten tale
Sofie med krus

Kompetencer

Vi har værktøjet i orden

Hos Elektrogården bliver du mødt af kompetente medarbejdere. Vi går til opgaverne med overskud og optimisme, stor faglighed og mange års erfaring indenfor el- og vvs installationsopgaver.

Vi kommer på byggepladser og på renoveringsopgaver, vi servicerer og vedligeholder nyt og gammelt, og har du brug for en fremsynet samtale om dine løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer opgaver inden for:

  • El-installationer
  • VVS-installationer
  • Energi
  • Industri og automation
  • Service & vedligehold
  • Sikring & overvågning
  • Netværk & data 
Læs mere

Med 24-timers service bliver du aldrig ladt i stikken

Har du brug for hurtig hjælp, så kontakt os på telefon 5783 4730. Vi tager den døgnet rundt.

Læs mere

Et godt samarbejde handler om tillid

Derfor har vi en ret tæt relation med vores kunder. Vi skal være helt sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi ser det samme mål foran os. Vi har mange års erfaring på et marked som bevæger sig med lynets hast og vi ved, hvor svært det kan være for vores kunder at have opmærksomhed på teknikken, når forretningen kører derudaf.

Læs mere

Følg os på
Facebook

Like vores Facebookside og hør de gode historier før alle andre.

Følg os

Video

Se vores video, og få et hurtigt overblik over nogle af vores kompetenceområder.

Se video