Vi udvider vognparken med endnu en el-bil

Vi udvider vognparken med endnu en el-bil

Elektrogården har i februar købt endnu en el-bil til flokken og har et stort ønske om flere.

Vi er nu oppe på 7 biler, som kører 100% el, svarende til ca. 20% af hele vognparken.

Som virksomhed må vi se ind i områder, hvor vi kan være med til at gøre en forskel. Det er ikke nødvendigvis en lige vej fra tanke til handling, men i dette tilfælde har tanken om endnu en el-bil ført til handling, og vi lader tankerne om en mere grøn tankegang blomstre og fokuserer på hvad Elektrogården kan gøre for at bidrage og tænke mere bæredygtigt.  

Kørselsmønstret vil kræve en smule tilvænning, samt lidt ekstra planlægning, men der er tale om tilvænning og vores udekørende medarbejdere er heldigvis åbne overfor forandringen.  

Den nye bil er en fuldelektrisk varebil - MAXUS e-deliver 9 leveret af vores samarbejdspartner Lysen Biler, som igennem de sidste 40 år har hjulpet os med at holde vognparken kørende.  

Kompetencer

Vi har værktøjet i orden

Hos Elektrogården bliver du mødt af kompetente medarbejdere. Vi går til opgaverne med overskud og optimisme, stor faglighed og mange års erfaring indenfor el- og vvs installationsopgaver.

Vi kommer på byggepladser og på renoveringsopgaver, vi servicerer og vedligeholder nyt og gammelt, og har du brug for en fremsynet samtale om dine løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer opgaver inden for:

  • El-installationer
  • VVS-installationer
  • Energi
  • Industri og automation
  • Service & vedligehold
  • Sikring & overvågning
  • Netværk & data 
Læs mere

Med 24-timers service bliver du aldrig ladt i stikken

Har du brug for hurtig hjælp, så kontakt os på telefon 5783 4730. Vi tager den døgnet rundt.

Læs mere

Et godt samarbejde handler om tillid

Derfor har vi en ret tæt relation med vores kunder. Vi skal være helt sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi ser det samme mål foran os. Vi har mange års erfaring på et marked som bevæger sig med lynets hast og vi ved, hvor svært det kan være for vores kunder at have opmærksomhed på teknikken, når forretningen kører derudaf.

Læs mere

Vi arbejder aktivt
med bæredygtighed

Hos Elekektrogården ønsker vi også at se ind i reduktionsarbejdet samtidig med, at vi udover de klimamæssige aspekter ligeledes har fokus på de sociale og ledelsesmæssige aspekter. Vi har som en start udarbejdet en ESG-rapport i Valified for regnskabsåret 22/23. 
I 2024 vil vi se meget mere ind i arbejdet og få udarbejdet en handleplan, som er skræddersyet til vores virksomhed.

Se rapporten

Video

Se vores video, og få et hurtigt overblik over nogle af vores kompetenceområder.

Se video