Vi suger viden til os

Vi suger viden til os

Onsdag d. 20. marts havde Sorø Erhverv inviteret til seminar på Kragerup Gods for en snak om ESG og grøn omstilling. Et seminar med overskriften ” Fra ord til handling - Vi sætter strøm til den grønne omstilling”.

Her var der oplæg fra godsforvalter Olav Ditlevsen og tegner og instruktør Anders Morgenthaler, som begge var at fortælle om deres arbejde med den grønne omstilling og deres vej gennem rejsen, som fortsat er i gang. Olav med historien om Danmarks første CO2 neutrale hotel/gods og Anders med sit foredrag "Fra aktivist til investor".  

Derudover var der en række virksomheder og organisationer, som havde stillet sig til rådighed som inspirationsstande ift. deres arbejde med bæredygtighed og viden om den grønne omstilling.  

Vi takker for en god dag med ny viden og gode og ikke mindst brugbare snakke. 

Kompetencer

Vi har værktøjet i orden

Hos Elektrogården bliver du mødt af kompetente medarbejdere. Vi går til opgaverne med overskud og optimisme, stor faglighed og mange års erfaring indenfor el- og vvs installationsopgaver.

Vi kommer på byggepladser og på renoveringsopgaver, vi servicerer og vedligeholder nyt og gammelt, og har du brug for en fremsynet samtale om dine løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer opgaver inden for:

  • El-installationer
  • VVS-installationer
  • Energi
  • Industri og automation
  • Service & vedligehold
  • Sikring & overvågning
  • Netværk & data 
Læs mere

Med 24-timers service bliver du aldrig ladt i stikken

Har du brug for hurtig hjælp, så kontakt os på telefon 5783 4730. Vi tager den døgnet rundt.

Læs mere

Et godt samarbejde handler om tillid

Derfor har vi en ret tæt relation med vores kunder. Vi skal være helt sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi ser det samme mål foran os. Vi har mange års erfaring på et marked som bevæger sig med lynets hast og vi ved, hvor svært det kan være for vores kunder at have opmærksomhed på teknikken, når forretningen kører derudaf.

Læs mere

Vi arbejder aktivt
med bæredygtighed

Hos Elekektrogården ønsker vi også at se ind i reduktionsarbejdet samtidig med, at vi udover de klimamæssige aspekter ligeledes har fokus på de sociale og ledelsesmæssige aspekter. Vi har som en start udarbejdet en ESG-rapport i Valified for regnskabsåret 22/23. 
I 2024 vil vi se meget mere ind i arbejdet og få udarbejdet en handleplan, som er skræddersyet til vores virksomhed.

Se rapporten

Video

Se vores video, og få et hurtigt overblik over nogle af vores kompetenceområder.

Se video