Carsten i praktik hos Tekniq

Carsten i praktik hos Tekniq

I går havde jeg mig en lidt anderledes arbejdsdag end den, jeg er vant til. For min arbejdsdag startede ikke på Metalvej Sorø, som den plejer. I stedet vendte jeg el-bilen mod Glostrup, hvor jeg brugte hele min dag i selskab med @Troels Blicher Danielsen, adm. direktør hos @TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Jeg var nemlig så heldig at få lov til at være i praktik hos Troels. En dag, som bød på rigtig mange møder - både online og fysisk. Det er altid sjovt at få indsigt i andres arbejdsgange og processer. Særligt i en organisation, som er under så stor en udvikling som TEKNIQ Arbejdsgiverne er. Dagen gik derfor med ledergruppemøder, SoMe-møder, kvartalsmøder og meget andet.

Så fik jeg naturligvis også lov til at snakke lidt med robotten Aino, der bød mig velkommen i receptionen.
Og som en hver anden i praktik på sin første arbejdsdag, var jeg mættet af indtryk, da jeg vendte el-bilen mod Sorø igen tirsdag aften. Nu glæder jeg mig bare til, at vi bytter roller og til, at Troels kommer til Sorø for at se, hvordan en arbejdsdag ser ud for mig i min virksomhed. Det skal nok blive rigtig godt.

Tak for at tage dig tid til at have mig på besøg @Troels Blicher Danielsen. Det var en fornøjelse. Og tak til de venlige mennesker hos @TEKNIQ Arbejdsgiverne og ikke mindst den gode kaffe.

Kompetencer

Vi har værktøjet i orden

Hos Elektrogården bliver du mødt af kompetente medarbejdere. Vi går til opgaverne med overskud og optimisme, stor faglighed og mange års erfaring indenfor el- og vvs installationsopgaver.

Vi kommer på byggepladser og på renoveringsopgaver, vi servicerer og vedligeholder nyt og gammelt, og har du brug for en fremsynet samtale om dine løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer opgaver inden for:

  • El-installationer
  • VVS-installationer
  • Energi
  • Industri og automation
  • Service & vedligehold
  • Sikring & overvågning
  • Netværk & data 
Læs mere

Med 24-timers service bliver du aldrig ladt i stikken

Har du brug for hurtig hjælp, så kontakt os på telefon 5783 4730. Vi tager den døgnet rundt.

Læs mere

Et godt samarbejde handler om tillid

Derfor har vi en ret tæt relation med vores kunder. Vi skal være helt sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi ser det samme mål foran os. Vi har mange års erfaring på et marked som bevæger sig med lynets hast og vi ved, hvor svært det kan være for vores kunder at have opmærksomhed på teknikken, når forretningen kører derudaf.

Læs mere

Vi arbejder aktivt
med bæredygtighed

Hos Elekektrogården ønsker vi også at se ind i reduktionsarbejdet samtidig med, at vi udover de klimamæssige aspekter ligeledes har fokus på de sociale og ledelsesmæssige aspekter. Vi har som en start udarbejdet en ESG-rapport i Valified for regnskabsåret 22/23. 
I 2024 vil vi se meget mere ind i arbejdet og få udarbejdet en handleplan, som er skræddersyet til vores virksomhed.

Se rapporten

Video

Se vores video, og få et hurtigt overblik over nogle af vores kompetenceområder.

Se video