Varmepumpepuljen

Bliv klar til at søge Varmepumpepuljen

Bliver dit hus opvarmet med oliefyr, gasfyr, biokedel eller elvarme? Og ligger din bolig i et område, hvor der ikke er udlagt eller planlagt fjernvarme, så̊ er der gode chancer for, at du kan søge tilskud.

Den 27. maj 2024 åbner Energistyrelsens Varmepumpepulje, så derfor skal du være klar hvis du sidder med en drøm om at skifte til en varmepumpe. Hos Elektrogården vil vi hellere end gerne hjælpe dig og som VE- godkendte kan vi også sagtens dimensionere og montere din nye varmepumpe.

På Sparenergi.dk kan du læse mere om Varmepumpepuljen og samtidig tjekke om du opfylder de fem krav der er for at søge tilskud.

Tag gerne et kig her på vores hjemmeside, hvor du også finder vores kontaktinformationer, eller ring til os på 57610257.

Kompetencer

Vi har værktøjet i orden

Hos Elektrogården bliver du mødt af kompetente medarbejdere. Vi går til opgaverne med overskud og optimisme, stor faglighed og mange års erfaring indenfor el- og vvs installationsopgaver.

Vi kommer på byggepladser og på renoveringsopgaver, vi servicerer og vedligeholder nyt og gammelt, og har du brug for en fremsynet samtale om dine løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer opgaver inden for:

  • El-installationer
  • VVS-installationer
  • Energi
  • Industri og automation
  • Service & vedligehold
  • Sikring & overvågning
  • Netværk & data 
Læs mere

Med 24-timers service bliver du aldrig ladt i stikken

Har du brug for hurtig hjælp, så kontakt os på telefon 5783 4730. Vi tager den døgnet rundt.
Elektriker eller VVS arbejde.

Læs mere

Et godt samarbejde handler om tillid

Derfor har vi en ret tæt relation med vores kunder. Vi skal være helt sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi ser det samme mål foran os. Vi har mange års erfaring på et marked, som bevæger sig med lynets hast og vi ved, hvor svært det kan være for vores kunder at have opmærksomhed på teknikken, når forretningen kører derudaf.
kontakt os, og vi løser opgaverne med vores kompetente medarbejdere, uanset om det er en elektriker, VVS, projektleder eller maskinmester du har brug for.

Læs mere

Vi arbejder aktivt
med bæredygtighed

Hos Elektrogården ønsker vi også at se ind i reduktionsarbejdet samtidig med, at vi udover de klimamæssige aspekter ligeledes har fokus på de sociale og ledelsesmæssige aspekter. Vi har som en start udarbejdet en ESG-rapport i Valified for regnskabsåret 22/23. 
I 2024 vil vi se meget mere ind i arbejdet og få udarbejdet en handleplan, som er skræddersyet til vores virksomhed.

Se rapporten

Video

Se vores video, og få et hurtigt overblik over nogle af vores kompetenceområder.

Uanset om det er en elektriker eller VVS du har brug for, står vi til rådighed.

Se video