Nye El-biler

Nye El-biler

Vi vil gerne dele vores seneste investering med jer!

Her hos Elektrogården har vi nemlig igen handlet med Lysen Biler og investeret i 2 nye el-biler til vores montører Frank og Frank, så vores vognpark nu består af 9 eldrevne køretøjer. Det er 25% af vognparken og med det følger vi vores engagement i den grønne omstilling

Ved nøje beregninger af kørselsmønstre og omhyggelig finansiering sikrer vi, at vores nye elbiler ikke kun bringer værdi til vores arbejde, men også sender et positivt signal til vores kunder og samarbejdspartnere. Og ja, det føles fantastisk at kunne køre rundt i så flotte og funktionelle biler!

Hos Elektrogården handler det ikke kun om at levere professionel service inden for el- og VVS, men også om aktivt at tage ansvar indenfor den grønne omstilling – både indenfor de miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige aspekter.

Du kan følge vores færden på vores sociale medier, eller tage et kig her på vores hjemmeside og tøv endelig ikke med at kontakte os, så hjælper vi gerne.

Kompetencer

Vi har værktøjet i orden

Hos Elektrogården bliver du mødt af kompetente medarbejdere. Vi går til opgaverne med overskud og optimisme, stor faglighed og mange års erfaring indenfor el- og vvs installationsopgaver.

Vi kommer på byggepladser og på renoveringsopgaver, vi servicerer og vedligeholder nyt og gammelt, og har du brug for en fremsynet samtale om dine løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer opgaver inden for:

  • El-installationer
  • VVS-installationer
  • Energi
  • Industri og automation
  • Service & vedligehold
  • Sikring & overvågning
  • Netværk & data 
Læs mere

Med 24-timers service bliver du aldrig ladt i stikken

Har du brug for hurtig hjælp, så kontakt os på telefon 5783 4730. Vi tager den døgnet rundt.
Elektriker eller VVS arbejde.

Læs mere

Et godt samarbejde handler om tillid

Derfor har vi en ret tæt relation med vores kunder. Vi skal være helt sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi ser det samme mål foran os. Vi har mange års erfaring på et marked, som bevæger sig med lynets hast og vi ved, hvor svært det kan være for vores kunder at have opmærksomhed på teknikken, når forretningen kører derudaf.
kontakt os, og vi løser opgaverne med vores kompetente medarbejdere, uanset om det er en elektriker, VVS, projektleder eller maskinmester du har brug for.

Læs mere

Vi arbejder aktivt
med bæredygtighed

Hos Elektrogården ønsker vi også at se ind i reduktionsarbejdet samtidig med, at vi udover de klimamæssige aspekter ligeledes har fokus på de sociale og ledelsesmæssige aspekter. Vi har som en start udarbejdet en ESG-rapport i Valified for regnskabsåret 22/23. 
I 2024 vil vi se meget mere ind i arbejdet og få udarbejdet en handleplan, som er skræddersyet til vores virksomhed.

Se rapporten

Video

Se vores video, og få et hurtigt overblik over nogle af vores kompetenceområder.

Uanset om det er en elektriker eller VVS du har brug for, står vi til rådighed.

Se video