Tekniq har skrevet artikel om Villy Jensen

Tekniq har skrevet artikel om Villy Jensen

TEKNIQ har skrevet en artikel om Elektrogårdens voksenlærling Villy Jensen - læs Villys historie her: https://www.installationsmedierne.dk/bageren-elektriker-fi…/:
MED ANDRE ØJNE: Villy Ulvedal Jensen lukkede som 48-årig sin bagerforretning og blev voksenlærling hos Elektrogården. Med sig tog han bl.a. sin livserfaring som selvstændig, der betyder, at han er vant til at se tingene fra flere sider – både som chef og medarbejder. Som elektriker glæder han sig over hjælpsomme kolleger og arbejdsfri weekender med børnene.

Kompetencer

Vi har værktøjet i orden

Hos Elektrogården bliver du mødt af kompetente medarbejdere. Vi går til opgaverne med overskud og optimisme, stor faglighed og mange års erfaring indenfor el- og vvs installationsopgaver.

Vi kommer på byggepladser og på renoveringsopgaver, vi servicerer og vedligeholder nyt og gammelt, og har du brug for en fremsynet samtale om dine løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer opgaver inden for:

  • El-installationer
  • VVS-installationer
  • Energi
  • Industri og automation
  • Service & vedligehold
  • Sikring & overvågning
  • Netværk & data 
Læs mere

Med 24-timers service bliver du aldrig ladt i stikken

Har du brug for hurtig hjælp, så kontakt os på telefon 5783 4730. Vi tager den døgnet rundt.

Læs mere

Et godt samarbejde handler om tillid

Derfor har vi en ret tæt relation med vores kunder. Vi skal være helt sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi ser det samme mål foran os. Vi har mange års erfaring på et marked som bevæger sig med lynets hast og vi ved, hvor svært det kan være for vores kunder at have opmærksomhed på teknikken, når forretningen kører derudaf.

Læs mere

Følg os på
Facebook

Like vores Facebookside og hør de gode historier før alle andre.

Følg os

Video

Se vores video, og få et hurtigt overblik over nogle af vores kompetenceområder.

Se video