Salgskonsulent ansat

Salgskonsulent ansat

Vi byder Niels-Erik Jespersen velkommen hos Elektrogården

49 års erfaring lønner sig

Svendebrevet er gulnet en hel del i kanten, og dåbsattesten giver adgang til pension. Og hvem vil også ansætte en 65-årig nu om dage? Det er der faktisk flere der vil, og derfor skyder el-installatøren Niels-Erik Jespersen pensionen til hjørne, og får ansættelse hos Elektrogården.

 

-Vi glæder os rigtig meget til at få Niels-Erik med ombord hos Elektrogården, fortæller ejerleder Carsten Hansen. Vi får en kollega med dybe rødder i Sorø og et enormt kendskab til branchen og lokalsamfundet, siger han.

Niels-Erik Jespersen bliver salgskonsulent og får til opgave at tage sig af kontakt til både nye og eksisterende kunder, hvor han skal arbejde med energibesparende foranstaltninger, som det hedder i fagsprog. Det vil sige varmepumper, konvertering til LED lys og den slags.

 

For frisk til pension Niels-Erik kender rigtig mange elinstallationer i Sorø og omegn. Sådan er det, når man har arbejdet for lokale firmaer i næsten 50 år. Nedskæringer i et andet lokalt elektrikerfirma gav for et halvt år siden Niels-Erik en ufrivillig chance for at trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet. -Det kunne jeg ret hurtigt mærke, at jeg ikke var klar til, fortæller han. Jeg vil simpelthen gerne arbejde, ud og møde folk, og jeg føler bare det er for tidligt at gå rundt derhjemme og nusse i haven, smiler han.

Tak for chancen

-Naturligvis har vi tænkt lidt over hans alder, men vi har egentlig mest grinet lidt af det, for når man møder Niels-Erik og kender hans kompetencer, så bliver man hurtigt klar over, hvilken gevinst han bliver for Elektrogården, siger Carsten Hansen. Og Niels-Erik glæder sig på den helt gammeldags måde, som et barn til juleaften. -Jeg er meget taknemmelig for det her job, fortæller han. Det er så let for virksomhederne at vælge de unge eller at tænke, at når man er 65, er man nok for gammel, men dér tager man altså fejl, siger han. Det samme mener man hos Elektrogården, hvor medarbejderne glæder sig til at gøre brug af Niels-Eriks erfaring. Dog kun tre dage om ugen, lidt fordele må der jo være, når man er alderspræsident, siger den nyansatte, og samtidig ældste medarbejder hos Elektrogården.

Kompetencer

Vi har værktøjet i orden

Hos Elektrogården bliver du mødt af kompetente medarbejdere. Vi går til opgaverne med overskud og optimisme, stor faglighed og mange års erfaring indenfor el- og vvs installationsopgaver.

Vi kommer på byggepladser og på renoveringsopgaver, vi servicerer og vedligeholder nyt og gammelt, og har du brug for en fremsynet samtale om dine løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer opgaver inden for:

  • El-installationer
  • VVS-installationer
  • Energi
  • Industri og automation
  • Service & vedligehold
  • Sikring & overvågning
  • Netværk & data 
Læs mere

Med 24-timers service bliver du aldrig ladt i stikken

Har du brug for hurtig hjælp, så kontakt os på telefon 5783 4730. Vi tager den døgnet rundt.

Læs mere

Et godt samarbejde handler om tillid

Derfor har vi en ret tæt relation med vores kunder. Vi skal være helt sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi ser det samme mål foran os. Vi har mange års erfaring på et marked som bevæger sig med lynets hast og vi ved, hvor svært det kan være for vores kunder at have opmærksomhed på teknikken, når forretningen kører derudaf.

Læs mere

Følg os på
Facebook

Like vores Facebookside og hør de gode historier før alle andre.

Følg os

Video

Se vores video, og få et hurtigt overblik over nogle af vores kompetenceområder.

Se video