Julehilsen 2019

Julehilsen 2019

Kære kunder og samarbejdspartnere !

Tak for et godt år. Endnu et godt år, kan vi sige, for de fleste af jer er trofaste tilbagevendende kunder hos Elektrogården, og det er med til at gøre, at vi endnu en gang kan slutte året med en god fornemmelse i maven.

2020 byder på velkendt stabilitet, men også forandringer. Vi gennemfører en mindre omorganisering i medarbejderstaben, og vi siger ”god tur til Grønland” til Birgit, som rykker med sin mand til Nuuk i ti måneder. I har måske allerede hilst på Marion Skovlykke, som er under oplæring i vikariat for Birgit. 

Vi glæder os til 2020, hvor vi  starter året med en ny og spændende nyhed  ………..

Tak fordi I har taget godt i mod vores nye lærlinge og medarbejdere gennem året, vi glæder os til at levere endnu flere intelligente løsninger til jer i fremtiden.

Såfremt I har akut brug for vores assistance, er vi som altid til rådighed alle dage og nætter på vagttelefonen 5783 4730.

Rigtig god jul og godt nytår.

Mange hilsener fra os på Elektrogården

Carsten Hansen

Kompetencer

Vi har værktøjet i orden

Hos Elektrogården bliver du mødt af kompetente medarbejdere. Vi går til opgaverne med overskud og optimisme, stor faglighed og mange års erfaring indenfor el- og vvs installationsopgaver.

Vi kommer på byggepladser og på renoveringsopgaver, vi servicerer og vedligeholder nyt og gammelt, og har du brug for en fremsynet samtale om dine løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer opgaver inden for:

  • El-installationer
  • VVS-installationer
  • Energi
  • Industri og automation
  • Service & vedligehold
  • Sikring & overvågning
  • Netværk & data 
Læs mere

Med 24-timers service bliver du aldrig ladt i stikken

Har du brug for hurtig hjælp, så kontakt os på telefon 5783 4730. Vi tager den døgnet rundt.

Læs mere

Et godt samarbejde handler om tillid

Derfor har vi en ret tæt relation med vores kunder. Vi skal være helt sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi ser det samme mål foran os. Vi har mange års erfaring på et marked som bevæger sig med lynets hast og vi ved, hvor svært det kan være for vores kunder at have opmærksomhed på teknikken, når forretningen kører derudaf.

Læs mere

Følg os på
Facebook

Like vores Facebookside og hør de gode historier før alle andre.

Følg os

Video

Se vores video, og få et hurtigt overblik over nogle af vores kompetenceområder.

Se video