Fyraftensmøde med Lysen Biler

Fyraftensmøde med Lysen Biler

Opslag delt fra Lysen Bilers Facebookside.

Torsdag aften blev personalet hos Lysen Biler 100% elektrisk I samarbejde med Elektrogården, Sorø afholdt Lysen Biler fyraftensmøde. Her fik Lysen medarbejderne (i behørig Corona afstand), nyttig viden om den elektrificerede verden som autobranchen med hastige skridt er ved at bevæge sig ind i. Der var også stor interesse for et sådant ”el møde”. Som forhandler af elbiler bliver vi nemlig ofte bliver stillet tekniske spørgsmål i forhold til opladning af el og hybrid biler. Spørgelysten fejlede bestemt heller ikke noget. Vi blev af Projekt & afdelingsleder, Jesper Selch ledt igennem basis viden om el-installationer - og videre til de mere komplekse løsninger der også tilbydes. Alt lige fra solceller til varmepumper, som også kan kombineres via parcelhuset - og så videre til bilen med store økonomiske fordele. Aftenen bød også på en ”snigpremiere” på den spritnye Mazda MX-30 - 100% el bil som i den kommende uge vil blive introduceret i vores MAZDA afdelinger i Sorø og Ringsted og den er bare flot – kom og kig ! Stor tak for både husly og et super indlæg fra Elektrogården Vi ønsker alle en Go´ weekend! PS. Romkuglerne fra Sejers Konditori Absalonsgade Sorø kan stærk anbefales …… de giver møde ro

Kompetencer

Vi har værktøjet i orden

Hos Elektrogården bliver du mødt af kompetente medarbejdere. Vi går til opgaverne med overskud og optimisme, stor faglighed og mange års erfaring indenfor el- og vvs installationsopgaver.

Vi kommer på byggepladser og på renoveringsopgaver, vi servicerer og vedligeholder nyt og gammelt, og har du brug for en fremsynet samtale om dine løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer opgaver inden for:

  • El-installationer
  • VVS-installationer
  • Energi
  • Industri og automation
  • Service & vedligehold
  • Sikring & overvågning
  • Netværk & data 
Læs mere

Med 24-timers service bliver du aldrig ladt i stikken

Har du brug for hurtig hjælp, så kontakt os på telefon 5783 4730. Vi tager den døgnet rundt.

Læs mere

Et godt samarbejde handler om tillid

Derfor har vi en ret tæt relation med vores kunder. Vi skal være helt sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi ser det samme mål foran os. Vi har mange års erfaring på et marked som bevæger sig med lynets hast og vi ved, hvor svært det kan være for vores kunder at have opmærksomhed på teknikken, når forretningen kører derudaf.

Læs mere

Følg os på
Facebook

Like vores Facebookside og hør de gode historier før alle andre.

Følg os

Video

Se vores video, og få et hurtigt overblik over nogle af vores kompetenceområder.

Se video