Elektriker søges til afdeling i Ringsted

Elektriker søges til afdeling i Ringsted

Elektrogården søger en elektriker til vores afdeling i Ringsted, der har lyst til og mod på at være en del af noget nyt.

Du vil få mulighed for at prøve nye udfordringer i en virksomhed, som er kendt for gode løsninger blandt vores kunder og samarbejdspartnere.

 

Vi tilbyder en spændende og udviklende stilling, hvor du vil komme til at arbejde som alsidig service-elektriker med faste kunder og mindre projekter inden for institutioner og erhverv.

Der er et godt samarbejde på tværs af vores teams i virksomheden, hvilket betyder, at der er god støtte og sparring at hente i forbindelse med opgaveløsning i forskellige sammenhænge.

 

Vi forventer, at du er uddannet elektriker og ser gerne, at du har nogle års erfaring fra en lignende stilling. Da du vil få kontakt med mange af vores gode og trofaste kunder, forventer vi, at du er serviceminded, møder op med et godt humør og at du kan arbejde selvstændigt og udføre håndværksmæssige opgaver af høj kvalitet - dette er vores varemærke.

Vi forventer ligeledes, at du har lyst til at deltage engageret i oplæringen af vores ca. 10 lærlinge, der dagligt møder op med en kæmpe nysgerrighed på elfaget.

 

Vi kan tilbyde dig varigt arbejde i en virksomhed med mange gode kollegaer, hvor der er en meget uformel og positiv stemning.

Der vil være mulighed for udvikling løbende i form af kurser og "sidemands oplæring".

 

Lønnen aftales ud fra kvalifikationer.

 

For yderligere information, kontakt.

Carsten Hansen ch@elektrogaarden.dk - tlf.: 5824 2731

Kompetencer

Vi har værktøjet i orden

Hos Elektrogården bliver du mødt af kompetente medarbejdere. Vi går til opgaverne med overskud og optimisme, stor faglighed og mange års erfaring indenfor el- og vvs installationsopgaver.

Vi kommer på byggepladser og på renoveringsopgaver, vi servicerer og vedligeholder nyt og gammelt, og har du brug for en fremsynet samtale om dine løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer opgaver inden for:

  • El-installationer
  • VVS-installationer
  • Energi
  • Industri og automation
  • Service & vedligehold
  • Sikring & overvågning
  • Netværk & data 
Læs mere

Med 24-timers service bliver du aldrig ladt i stikken

Har du brug for hurtig hjælp, så kontakt os på telefon 5783 4730. Vi tager den døgnet rundt.

Læs mere

Et godt samarbejde handler om tillid

Derfor har vi en ret tæt relation med vores kunder. Vi skal være helt sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi ser det samme mål foran os. Vi har mange års erfaring på et marked som bevæger sig med lynets hast og vi ved, hvor svært det kan være for vores kunder at have opmærksomhed på teknikken, når forretningen kører derudaf.

Læs mere

Følg os på
Facebook

Like vores Facebookside og hør de gode historier før alle andre.

Følg os

Video

Se vores video, og få et hurtigt overblik over nogle af vores kompetenceområder.

Se video