Ny medarbejder søges til VVS

Ny medarbejder søges til VVS

Vi har rigtig travlt og har fået mange nye spændende opgaver i Elektrogårdens VVS afdeling i Ringsted. Derfor søger vi en ny medarbejder, der har lyst til og mod på at være en del af noget nyt. Vi tilbyder en spændende og udviklende stilling, hvor du vil komme til at arbejde med faste kunder og mindre projekter.

Der er et godt samarbejde på tværs af vores teams i virksomheden, hvilket betyder, at der er god støtte og sparring at hente i forbindelse med opgaveløsning i forskellige sammenhænge, da virksomheden både har el og vvs afdeling.

Vi kan tilbyde dig varigt arbejde i en stabil virksomhed med mange gode kollegaer, hvor der er en meget uformel og positiv stemning.

Vi forventer, at du er uddannet VVS montør og ser gerne, at du har nogle års erfaring fra en lignende stilling. Dine primære opgaver vil være at udføre spjældopgaver, service og renoveringsopgaver.

Da du vil få kontakt med mange af vores gode og trofaste kunder, forventer vi, at du er serviceminded, møder op til tiden med et godt humør og at du kan arbejde selvstændigt og udføre håndværksmæssige opgaver af høj kvalitet - da dette er vores varemærke.

Der vil være mulighed for udvikling løbende i form af kurser og "sidemands oplæring", og vi stiller servicevogn, arbejdstøj og værktøj til rådighed.

Kørekort til bil er en forudsætning for jobbet.

Lønnen aftales ud fra kvalifikationer.

Vi tilbyder en god virksomhedskultur med godt arbejdsklima, med mulighed for at kunne planlægge din dag fleksibelt.

Arbejdssted: Huginsvej 19, 4100 Ringsted

Henvendelse til: Carsten Hansen ch@elektrogaarden.dk Tlf: 58 24 27 31

Kompetencer

Vi har værktøjet i orden

Hos Elektrogården bliver du mødt af kompetente medarbejdere. Vi går til opgaverne med overskud og optimisme, stor faglighed og mange års erfaring indenfor el- og vvs installationsopgaver.

Vi kommer på byggepladser og på renoveringsopgaver, vi servicerer og vedligeholder nyt og gammelt, og har du brug for en fremsynet samtale om dine løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer opgaver inden for:

  • El-installationer
  • VVS-installationer
  • Energi
  • Industri og automation
  • Service & vedligehold
  • Sikring & overvågning
  • Netværk & data 
Læs mere

Med 24-timers service bliver du aldrig ladt i stikken

Har du brug for hurtig hjælp, så kontakt os på telefon 5783 4730. Vi tager den døgnet rundt.

Læs mere

Et godt samarbejde handler om tillid

Derfor har vi en ret tæt relation med vores kunder. Vi skal være helt sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi ser det samme mål foran os. Vi har mange års erfaring på et marked som bevæger sig med lynets hast og vi ved, hvor svært det kan være for vores kunder at have opmærksomhed på teknikken, når forretningen kører derudaf.

Læs mere

Vi arbejder aktivt
med bæredygtighed

Hos Elekektrogården ønsker vi også at se ind i reduktionsarbejdet samtidig med, at vi udover de klimamæssige aspekter ligeledes har fokus på de sociale og ledelsesmæssige aspekter. Vi har som en start udarbejdet en ESG-rapport i Valified for regnskabsåret 22/23. 
I 2024 vil vi se meget mere ind i arbejdet og få udarbejdet en handleplan, som er skræddersyet til vores virksomhed.

Se rapporten

Video

Se vores video, og få et hurtigt overblik over nogle af vores kompetenceområder.

Se video