Julehilsen

Julehilsen

Kære kunder og samarbejdspartnere

Tak for et usædvanligt år 2020.

Året har budt os alle på mange daglige udfordringer og spekulationer, men det er i et fint samarbejde med jer alligevel lykkedes at fuldføre mange opgaver, som vi håber, at I er tilfredse med, samt at vi med fordel kan fortsætte samarbejdet med veludførte og højt kvalificerede medarbejdere til at skræddersy og løse nye opgaver.

Tak fordi I har taget godt i mod vores nye lærlinge og medarbejdere gennem året, samt medvirket til at skabe betryggende rammer for vores ansatte under Corona Pandemien.

Vi er i en god proces med at smelte det tidligere KL Teknik, samt nu også VVS firmaet Th F og Rasmussen sammen med Elektrogården.

Vi håber, at I vil drage nytte af vores udvidede udbud af dels el og VVS opgaver.

Såfremt I har akut brug for vores assistance, er vi som altid til rådighed alle dage og nætter på vagttelefonen 5783 4730.

Rigtig god jul og godt nytår.

Mange hilsener fra os på Elektrogården

Carsten Hansen

 

Kompetencer

Vi har værktøjet i orden

Hos Elektrogården bliver du mødt af kompetente medarbejdere. Vi går til opgaverne med overskud og optimisme, stor faglighed og mange års erfaring indenfor el- og vvs installationsopgaver.

Vi kommer på byggepladser og på renoveringsopgaver, vi servicerer og vedligeholder nyt og gammelt, og har du brug for en fremsynet samtale om dine løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer opgaver inden for:

  • El-installationer
  • VVS-installationer
  • Energi
  • Industri og automation
  • Service & vedligehold
  • Sikring & overvågning
  • Netværk & data 
Læs mere

Med 24-timers service bliver du aldrig ladt i stikken

Har du brug for hurtig hjælp, så kontakt os på telefon 5783 4730. Vi tager den døgnet rundt.

Læs mere

Et godt samarbejde handler om tillid

Derfor har vi en ret tæt relation med vores kunder. Vi skal være helt sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi ser det samme mål foran os. Vi har mange års erfaring på et marked som bevæger sig med lynets hast og vi ved, hvor svært det kan være for vores kunder at have opmærksomhed på teknikken, når forretningen kører derudaf.

Læs mere

Følg os på
Facebook

Like vores Facebookside og hør de gode historier før alle andre.

Følg os

Video

Se vores video, og få et hurtigt overblik over nogle af vores kompetenceområder.

Se video