LydSlå lyd til

Vi har værktøjet i orden

Hos Elektrogården bliver du mødt af kompetente medarbejdere. Vi går til opgaverne med overskud og optimisme, stor faglighed og mange års erfaring indenfor el- og vvs installationsopgaver.

Vi kommer på byggepladser og på renoveringsopgaver, vi servicerer og vedligeholder nyt og gammelt, og har du brug for en fremsynet samtale om dine løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer opgaver inden for:

  • El-installationer
  • VVS-installationer
  • Energi
  • Industri og automation
  • Service & vedligehold
  • Sikring & overvågning
  • Netværk & data 
Læs mere

Kompetencer

Kompetencer og udvalgte projekter

Sønderup Smedie og VVS en del af Elektrogården

Fra d. 1. april 2023 vil Sønderup Smedie og VVS ved Steen K. Nielsen blive roligt inddraget i Elektrogården. Efter mange positive og fremtidsvisionære samtaler, er Steen K. Nielsen VVS-installatør, Carsten Hansen elinstallatør og indehaver af Elektrogården, samt Emil Bang Hansen el- og GVS-installatør/maskinmester kommet frem til et fremtidigt samarbejde, som vil muliggøre en samlet endnu stærkere teknisk entreprenør indenfor el, energi og VVS. Vi vil samle og styrke hinandens kompetencer, samt inddrage stor oparbejdet erfaring igennem rigtigt mange år. Vi vil kunne tilbyde vores kunder en høj ekspertise indenfor b.la grøn omstilling, varmepumper og omlægning til fjernvarme. Ligeledes vil det være muligt at udbyde en større kapacitet for fremtidige projekter. Sønderup Smedie og VVS har i dag en sund virksomhed og et flot renommé, som i en videreudvikling med Elektrogårdens nuværende VVS-medarbejdere og Emil Bang Hansen vil kunne øge udbud af dygtige VVS-medarbejdere. Placeringen rent geografisk er godt funderet på Midt- og Vestsjælland med udkørsel fra både Sønderup, Sorø, samt Ringsted. Denne løsning vil fremover også give mulighed for endnu flere VVS-lærlinge, som i dag er en stor mangelvare i branchen. Vi ser alle frem til et godt samarbejde, og byder Steen K. Nielsen og hans medarbejdere varmt velkommen i Elektrogården. Det bliver virkelig spændende og inspirerende at inddrage Sønderup Smedie og VVS i Elektrogården – EL, Energi og VVS.

Læs mere

Med 24-timers service bliver du aldrig ladt i stikken

Har du brug for hurtig hjælp, så kontakt os på telefon 5783 4730. Vi tager den døgnet rundt.

Læs mere

Et godt samarbejde handler om tillid

Derfor har vi en ret tæt relation med vores kunder. Vi skal være helt sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi ser det samme mål foran os. Vi har mange års erfaring på et marked som bevæger sig med lynets hast og vi ved, hvor svært det kan være for vores kunder at have opmærksomhed på teknikken, når forretningen kører derudaf.

Læs mere

Følg os på
Facebook

Like vores Facebookside og hør de gode historier før alle andre.

Følg os

Video

Se vores video, og få et hurtigt overblik over nogle af vores kompetenceområder.

Se video